kapinok

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAPINOK m. bot.

  • Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell katërfaqësh e të degëzuar, me gjethe vezake e me push, e cila bën lule të vogla e të bardha dhe rritet në toka djerre, nëpër gërmadha etj.