kaparos

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAPAROS kal.

  • 1. I jap dikujt kapar për një mall etj. E kaparosi mallin (shtëpinë).
  • 2. Shtie në dorë diçka dhe e përdor për vete; marr premtimin nga dikush për një punë; akaparoj.