kaloras

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALORAS ndajf.

  • Luajmë kaloras: luajmë me dy grupe lojtarësh, prej të cilëve pjesëtarët e njërit grup përkulin kurrizin dhe formojnë një varg, ndërsa ata të grupit tjetër përpiqen të hipin mbi të; luajmë gomarthi.