kalitje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALITJE

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KALIT, KALITEM. Kalitje fizike (ideologjike, revolucionare, e gjithanshme).