kaleidoskop

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KALEIDOSKOP m.

  • Aparat i thjeshtë me një gyp dhe me një sistem pasqyrash të lëvizshme, ku mund të shihen figura të ndryshme ngjyra-ngjyra. Duket si në kaleidoskop.