Jump to content

kajsi

Nga Wiktionary

KAJSI f.

  • Pemë e vendeve me klimë të butë, që lulëzon herët dhe bën kokrra në ngjyrë të verdhë, të tulta: e me lëng, me bërthamë të madhe e me erë të mirë; fryti i kësaj peme. Lule kajsie. Reçel (liker) kajsie. Mbledh kajsitë.