kadmium

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KADMIUM m. kim.

  • Metal me ngjyrë të bardhë, i shkëlqyeshëm, i butë dhe i përkulshëm si kallaji (simboli Cd). Sulfur kadmiumi. Shufra kadmiumi.