kacaturrë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KACATURRË f. vjet.

  • 1. Kamë e madhe dhe e mprehtë në të dy anët, që mbahej në brez e futur në këllëf.
  • 2. Bajonetë si thikë e mprehtë në të dy anët, syngji.