kaçorr

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAÇORR m.

  • 1. Këlysh lepuri, lepurush. Zuri një kaçorr.
  • 2. Kalli misri i vogël dhe me pak kokrra, kaçamol.