kaçavidë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAÇAVIDË f.

  • Vegël e metaltë, si daltë e hollë dhe e ngushtë, me dorezë të veshur, që përdoret për të shtrënguar e për të liruar vidat. Shtrëngoj (liroj) me kaçavidë.