këtyre

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËTYRE

  • 1. Dhan. dhe rrjedh. e përem. dëft. KËTA, KËTO.
  • 2. dëft. bised. Në këta ose në këto; këtu në... (nëpër..., nga...); kund. atyre. Këtyre maleve (fushave). Këtyre anëve (rrëzave).