kërrnjotem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËRRNJOTEM vetv.

  • 1. vet. veta III. E zë kërrnjota (kalin, qenin etj.) dhe mezi merr frymë.
  • 2. Përqurrem.
  • 3. Dremit duke gërhitur (thuhet sidomos për pleqtë).
  • 4. fig. keq. E kaloj kohën pa bërë ndonjë punë, ia fut gjumë.