kërcëllimë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËRCËLLIMË f.

  • Krismë e mbytur, që ndërpritet dhe përsëritet disa herë; ushtima e krismës që nxjerr pushka, mitralozi etj.; krismë. Kërcëllima e pushkëve. Kërcëllima e revoles (e automatikut). Kërcëllima e rrotave të qerres. Kërcëllima e zinxhirëve. Dëgjohen kërcëllima. Nxjerr kërcëllimë.