këmbëpulë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KËMBËPULË f. bot.

  • Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell si të egjrës, me gjethe të holla, me lule të verdha në trajtë kalliri, e cila bën fara si të fshesës dhe përdoret si ushqim për bagëtinë.