juridikisht

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

JURIDIKISHT ndaj.

  • Nga ana ligjore, nga pikëpamja juridike; me ligj, në bazë të normave dhe të rregullave juridike. Sanksionohen juridikisht. E varur juridikisht. S'është në fuqi juridikisht.