Jump to content

jetëshkrim

Nga Wiktionary

JETËSHKRIM m.

  • Historia e jetës dhe e punës së një njeriu, përshkrimi i ngjarjeve më të rëndësishme të jetës e të veprimtarisë së dikujt; biografi. Jetëshkrim i shkurtër (i plotë, i hollësishëm, i pasur). Jetëshkrimet e heronjve (e njerëzve të shquar). Bëj (botoj) jetëshkrimin e dikujt.