jesirthi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

JESIRTHI ndajf.

  • Luaj jesirthi: luaj një lojë fëmijësh me dy grupe, që vihen ballë për ballë në dy anët e një fushe dhe, sipas disa rregullave të caktuara, mundohen t'i kapin rob pjesëtarët e njëri-tjetrit.