jak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

JAK m. zool.

  • Kafshë e madhe përtypëse, me brirë të mëdhenj e me lesh të gjatë, e ngjashme me buallin, që jeton në malet e larta të Azisë Qendrore dhe shërben kryesisht si kafshë barre.