intrigoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

INTRIGOJ kal. dhe jokal.

  • Kurdis një intrigë për dikë. Armiqtë intrigojnë kundër nesh. Intrigonin kundër njëri-tjetrit.