integritet

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

INTEGRITET m. libr.

  • Të qenët një i tërë dhe i paprekshëm; tërësi tokësore, që përbën një njësi të vetme, të pandarë e të paprekshme. Integriteti tokësor.