hutim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HUTIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve HUTOJ, HUTOHEM. Hutim i madh. Çaste (gjendje) hutimi. I kaloi hutimi. E kishte nga hutimi.
  • 2. krahin. Lajthitje, gabim.