huazoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HUAZOJ kal.

  • 1. Marr diçka hua prej dikujt; huaj.
  • 2. gjuh. Marr prej një gjuhe tjetër fjalë a njësi të tjera gjuhësore dhe i përdor në gjuhën amtare.