huamarrës

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HUAMARRËS m.

  • 1. Ai që ka marrë hua prej dikujt (zakonisht para). Huamarrësi dhe huadhënësi.
  • 2. si mb. ~, ~E. Që ka marrë hua prej dikujt (zakonisht para). Pala huamarrëse. Vendet huamarrëse.