himnizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HIMNIZIM m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve HIMNIZOJ, HIMNIZOHET. Himnizimi i punës. Himnizimi i vetive të larta. Himnizimi i forcës krijuese. Himnizimi i lirisë dhe i pavarësisë. Himnizimi i shoqërisë komuniste. Himnizimi i së ardhmes së lumtur.