hijeshi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HIJESHI f.

  • Të qenët i hijshëm, bukuri; pamje shumë e bukur dhe e hijshme. Hijeshia e pranverës (e vjeshtës). I jep një hijeshi të veçantë.