hidronyjë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HIDRONYJË f. hidrol.

  • Tërësia e ndërtimeve, e veprave të posaçme (si hidrostacionet, kanalet etj.) dhe e pajisjeve të tyre për rregullimin e ujërave, nyjë ujore.