harkavile

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HARKAVILE f.

  • Mjet për të zënë zogj e shpendë të egër, që bëhet me një shufër të gjatë, e cila përkulet si hark dhe në krye ka lakun; shkrehës. Laku i harkaviles. Harkavile për zogj (për rosa). I zuri me harkavile.