halth

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HALTH m. bot.

  • 1. Gjethe e hollë dhe e gjatë si gjilpërë që ka pisha, bredhi etj., gjethe halorësh.
  • 2. krahin. Halmucë, bar breshke.