halli

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HALLI f.

  • Qilim prej leshi a prej mëndafshi, me push dhe me lule ngjyra-ngjyra, që shtrohet në dhomë ose që varet në mur për zbukurim; sixhade e madhe. Hallia e dhomës. Shtroi (vari) hallinë.