hafëz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

HAFËZ m.

  • Titulli më i ulët i klerikëve myslimanë; ai që e ka këtë titull dhe që di përmendësh tekstin e kuranit, të cilin ua thotë besimtarëve gjatë shërbimeve fetare (në vendet ku vepron feja myslimane).