grabujë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

GRABUJË f.

Vegël bujqësore me dhëmbë metalikë të kthyer dhe me një bisht të gjatë prej druri, që shërben për të mbledhur barin, kashtën etj.; krehër, dhëmbës. Mbledh me grabujë (barin, kashtën, gjethet).