gjysmendacak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJYSMENDACAK mb.

  • Që disa muaj në vit bën jetë endacake dhe në muajt e tjerë jeton i ngulur në një vend. Fise gjysmendacake.