gjysmësulmues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJYSMËSULMUES m. sport.

  • Lojtar i skuadrës së futbollit, që luan me i tërhequr se sulmuesit e tjerë dhe që ka për detyrë të ndihmojë sulmin. Gjysmësulmuesi i djathtë (i majtë).