gjyrykthi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJYRYKTHI ndajf.

  • 1. Me hov e me shpejtësi, fluturimthi. E hodhi (e kapërceu) kanalin gjyrykthi. U hodh kali gjyrykthi.
  • 2. Luajnë gjyrykthi: luajnë me shkopinj — një lojtar e hedh shkopin e vet sa më lart dhe të tjerët përpiqen ta godasin.