gjurmashkë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJURMASHKË f. zakon.

  • Çorape të trasha pa qafë, që vishen sipër çorapeve të holla dhe që mbahen nëpër shtëpi në vend të heqlave; shputa. Një palë gjurmashka. Mban gjurmashka.