gjuhënuse

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJUHËNUSE f. bot.

  • 1. Bimë barishtore njëvjeçare me trup të vogël e me gjethe të holla e të imëta, lulet e së cilës kanë te bishti një zgjatim si gjuhë dhe janë të helmëta.
  • 2. Ferrënuse.