gjoksmbrojtëse

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJOKSMBROJTËSE f. usht.

  • Ledh në anën e jashtme të llogores për mbrojtjen e luftëtarëve dhe të armëve. Gjoksmbrojtësja e llogores.