gjithkund

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJITHKUND ndajf.

  • Në çdo vend, në të gjitha vendet, në të gjitha anët, kudo; gjithandej. Kudo dhe gjithkund. Gjithkund e gjen. Gjithkund ku kalonte.