gjezdis

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJEZDIS jokal. dhe kal. bise

  • Shëtit. Gjezdis rrugëve. Gjezdis kot. Gjezdis botën. E gjezdisi nëpër qytet.