gjembërishtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJEMBËRISHTË f. bot.

  • Shkurre gjithnjë e gjelbër, me gjethe si të borzilokut, të mbuluara në të dyja anët me push dhe me lule ngjyrë trëndafili në të kuqe.