gjeluc

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJELUC m.

  • 1. Gjel i vogël.
  • 2. keq. Gjel me trup të vogël dhe shumë i dobët.
  • 3. fig. keq. Njeri mburravec, por i dobët e i pazoti.