gjellëtari

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJELLËTARI f.

  • Mjeshtëria e përgatitjes së gjellëve dhe të gatesave të tjera, arti i kuzhinës. Të fshehtat e gjellëtarisë. Termat e gjellëtarisë. E njeh mirë gjellëtarinë.