gjedh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJEDH m. dhe përmb.

  • Bagëti e trashë. Gjedhët e mishit. Gjedhët e qumështit. Mish gjedhi. Sëmundje e gjedhit. Zhvillimi (shtimi, përmirësimi) i gjedhit.