gjalli

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJALLI ndajf.

  • Sa është gjallë, sa jeton; pa vdekur. E la me fjalë për së gjalli.
  • U ndamë për së gjalli kemi një kohë të gjatë pa u takuar njëri me tjetrin. E futi (e vuri, e shtiu) në varr (në dhe) për së gjalli (të gjallë) shih te VARR,~I.