gjakfalur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GJAKFALUR m. vjet.

  • 1. Ai të cilit i falej gjaku dhe nuk vritej më sipas zakonit të hakmarrjes.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit.