gazolinë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

GAZOLINË f.

Lëndë djegëse e lëngshme dhe shumë e avullueshme, që prodhohet nga gazi natyror i naftës ose nga distilimi i saj. Prodhimi i gazolinës. Nxjerrja e gazolinës.