gazavaj

Nga Wiktionary

GAZAVAJ m.

1. Gëzim dhe hidhërim bashkë, gjendje e gëzueshme dhe e vajtueshme njëkohësisht. U shkreh në gazavaj.

2. përd. mb. Që shpreh gëzim dhe vajtim. Iso gazavaj.

3. përd. ndajf. Me të qeshur e me të qarë, me gëzim e me hidhërim njëkohësisht. E përcolli gazavaj.