gashtë

Nga Wiktionary

GASHTË I f.

Kupa e gjurit


GASHTË II f.

Gur grihës, grihë; gur i fortë në ngjyrë të zezë që përdoret për të provuar arin dhe argjendin. Mpreh me gashtë. Provoj me gashtë.