garbi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GARBI f.

Erë e fortë që fryn nga perëndimi ose jugperëndimi dhe sjell shi. Garbi e fortë (e tërbuar). Fryn (filloi) garbia.