garantuar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

GARANTUAR mb.

1. zakon. f. Që është e sigurt, e plotë dhe e pacenueshme. Pagë e garantuar. E drejtë e garantuar.

2. vjet. Që jepej në bazë të triskave, që bëhej sipas sistemit të triskëtimit. Mallra të garantuara. Treg i garantuar.